ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ НЕМАТЕРІАЛЬНОГО КАПІТАЛУ - Вакун, Оксана Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено сутність та обґрунтовано складові економічного аналізу використання нематеріального капіталу підприємств.