МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ОРЕНДНИХ ОПЕРАЦІЙ МАЙНА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ - Боримська, Катерина Павлівна; Кирик, Тетяна Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розкрито проблемні аспекти організації й методики проведення внутрішнього контролю операцій з оренди комунального майна в Україні.