ДЕЯКІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА ОСНОВІ ПОЛОЖЕНЬ АГЕНТСЬКОЇ ТЕОРІЇ - Юхименко-Назарук, Ірина Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проаналізовано основні положення агентської теорії та розглянуто можливість їх застосування для удосконалення теорії бухгалтерського обліку. Розроблено загальну модель прояву агентської проблеми в бухгалтерському обліку.