МЕТОДИКА АНАЛІЗУ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Гринишин, Галина Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Сформовано методологічні основи дослідження ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємств агропродовольчої сфери. Запропоновано показники для проведення аналізу зовнішньоекономічної діяльності підприємства.