ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ - Бруханський, Руслан Феоктистович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто існуючі підходи до побудови системи стратегічного управління сільськогосподарськими підприємствами та досліджено роль системи бухгалтерського обліку в процесі її функціонування. Виявлено обмеження традиційної системи бухгалтерського обліку, які не дозволять забезпечити її наближення до вимог стратегічного управління та проаналізовано наслідки їх подолання для подальшого розвитку обліку.