ЛІСОВІ РЕСУРСИ ЯК ОБ’ЄКТ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ - Шавурська, Олена В'ячеславівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто значення та об’єкти зовнішнього та внутрішнього контролю за лісовими ресурсами. Визначено організаційні засади при проведенні внутрішнього контролю.