ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕОЦІНКИ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ ТА ВІДОБРАЖЕННЯ ЇЇ РЕЗУЛЬТАТІВ В ОБЛІКУ - Серпенінова, Юлія Сергіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено особливості проведення переоцінки основних засобів. Запропоновано алгоритм проведення переоцінки основних засобів та розглянуто його основні етапи. Наведено порядок відображення результатів переоцінки основних засобів в обліку.