СОЦІАЛЬНО-ВІДПОВІДАЛЬНІ АСПЕКТИ АУДИТУ - Нусінова, Олена Володимирівна; Лебідь, Ірина Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено сутність та рівень впровадження в практику вітчизняних підприємств соціально-відповідальних аспектів аудиту в умовах розвитку корпоративної соціальної відповідальності підприємств.