МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ УЗГОДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЗВІТУ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ У ФОРМАТІ МСФЗ - Мандражи, Зарема Рефатовна; Романюк, Дмитро Віталійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проаналізовані та адаптовані загальні вимоги до звітності у форматі МСФЗ з урахуванням особливостей ведення бізнесу конкретного підприємства. Проведено порівняльний аналіз українських стандартів бухгалтерського обліку та МСФЗ для виявлення розбіжностей в оцінках. Запропонована ефективна систему обліку, планування та використання даних фінансової звітності.