ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ ЗАПАСІВ У ДИСЕРТАЦІЯХ УКРАЇНСЬКИХ ДОСЛІДНИКІВ - Кирилюк, Богдан Леонідович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проведено систематизацію та критичний аналіз дисертаційних досліджень вітчизняних вчених та науковців з тематики обліку запасів в різних галузях економічної науки з метою виявлення та окреслення невирішених проблемних питань у цьому напрямі дослідження.