ЕТАПИ КОМПЛЕКСНОГО СТАТИСТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ЛІСОВИХ ГОСПОДАРСТВ В УМОВАХ РИНКОВОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Винятинська, Людмила Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто сутність та алгоритм проведення комплексного статистичного дослідження платоспроможності лісових господарств в Україні. Досліджено поняття «платоспроможності», її характерні ознаки. Деталізовано організацію статистичного дослідження платоспроможності лісових господарств. Розкрито етапи статистичного дослідження платоспроможності лісових господарств, систему показників, що необхідно обчислити та проаналізувати, а також методи статистичного аналізу.