ПОНЯТТЯ ЛОГІСТИКИ ЯК ІНСТРУМЕНТА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Брохун, Наталія Степанівна; Бонь, Мар'яна Михайлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто підходи до тлумачення понять «логістика» та «логістичне управління». Наведено основні положення логістичного управління та досліджено вплив і місце логістики в системі управління підприємством.