БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ДІЯЛЬНОСТІ СУДНОПЛАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ: ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ - Бондар, Микола Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Обґрунтовано особливості бухгалтерського обліку діяльності судноплавних підприємств. Визначено групи специфічних об’єктів та напрями їх відображення на рахунках бухгалтерського обліку.