БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ ПІДПРИЄМСТВ: ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПОЛОЖЕННЯ - Хомяк, Тарас Русланович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто особливості організації бухгалтерського обліку виробничих витрат лікеро-горілчаних підприємств, на основі чого виявлено проблемні питання та обґрунтовано напрями їх вирішення. Зокрема обґрунтовано механізм вибору варіантів обліку об’єктів, які пов’язанні з елементами виробничих витрат, а також запропоновано використовувати на даних підприємствах інтегрований нормативно-попередільний метод калькулювання.