ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ДОХОДАМИ СУДНОПЛАВНИХ КОМПАНІЙ - Тарасенко, Сергій Вікторович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто особливості бухгалтерського обліку доходів судноплавних компаній. Обґрунтовано склад доходів та специфіку їх формування, визначено напрями облікового відображення.