ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ МЕХАНІЗМ ЗДІЙСНЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ВІДПОВІДНО ДО КОНЦЕПЦІЇ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ - Поліщук, Ірина Романівна; Бондар, Ореста Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено підходи до організації внутрішнього контролю операцій з виробництва продукції. Запропоновано порядок застосування контрольних процедур у ході перевірки операцій з виробництва продукції.