ВПЛИВ ДОГОВІРНИХ ВІДНОСИН НА ВІДОБРАЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ ФІНАНСОВОГО ЛІЗИНГУ В ОБЛІКУ - Перетятько, Юлія Митрофанівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проаналізовано істотні умови договору фінансового лізингу та запропоновано додаткові умови, які враховують не тільки юридичні аспекти правовідносин між суб’єктами фінансового лізингу, а безпосередньо впливають на відображення операцій фінансового лізингу в обліку.