ВНУТРІШНІЙ АУДИТ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Колос, Ірина Василівна; Радіонова, Наталія Йосипівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
У статті розглянуто сутність внутрішнього аудиту, його роль для підвищення ефективності діяльності підприємства. Визначено об’єкти і суб’єкти, основні функції та завдання. Досліджено і узагальнено види та специфіку внутрішнього аудиту безпосередньо на підприємстві. Розглянуто об’єктивні докази ефективності внутрішнього аудиту.