ЛІЗИНГ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ: ТЕОРЕТИЧНІ СКЛАДОВІ ТА МОНІТОРИНГ СУЧАСНОГО СТАНУ - Клименко, Ігор Віталійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто сутність лізингу як економічної категорії та об’єкта бухгалтерського обліку, визначено особливості правового забезпечення операцій з лізингу. Розроблено бухгалтерську теоретичну модель лізингу автотранспортних засобів.