АНАЛІЗ РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ КОРПОРАЦІЙ: ОРГАНІЗАЦІЙНІ АСПЕКТИ - Вигівська, Ірина Миколаївна; Іваненко, Валентина Олександрівна; Шевченко, Любов Ярославівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
У статті визначено напрями удосконалення організаційних засад аналізу ресурсного потенціалу корпорації в умовах застосування інтегрованої комп’ютерної інформаційної системи корпорації для забезпечення ефективного управління процесами відтворення у діяльності корпорацій.