Складові системи економічного аналізу формування та реалізації проекту державно-приватного партнерства - Тітарчук, Михайло Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2018)
В статті проаналізовано праці вчених сформували теоретичне підґрунтя та забезпечили розвиток окремих методологічних інструментів економічного аналізу. Здійснено оцінку сучасного стану методологічного інструментарію, що використовується для техніко-економічної оцінки ефективності державно-приватного партнерства. Визначено тлумачення об’єкту та предмету економічного аналізу ефективності функціонування державно-приватного партнерства. Визначено етапи формування та реалізації проекту державно-приватного партнерства: передінвестиційний економічний аналіз, економічний аналіз реалізації проекту державно-приватного партнерства, економічний аналіз реалізованого проекту. В ході дослідження було запропоновано класифікацію економічного аналізу формування та реалізації державно-приватного партнерства, яка враховує властивості даного виду діяльності та дозволить сформувати інформаційний простір для забезпечення інформаційних потреб як учасників державно-приватного партнерства, так і зацікавлених сторін.