Окремі проблеми аудиту інформаційних систем - Stępniewski, J.; Ciesielczyk, T.; Watras, G. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті проведено детальний аналіз аудиту інформаційної системи