Фінансовий аналіз і перспективи стратегічної карти результатів - Kowalak, R. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Розвиток ринку вимагає від інвесторів використання інструментів, які дозволяють ефективно розміщувати власний і залучений капітал. Менеджери намагаються застосовувати методи, які дозволяють визначити властивий напрям для підприємств. У межах удосконалення управління щоразу більшої популярності набуває стратегічна карта результатів. Менеджери при її використанні намагаються довести, що поточний і майбутній фінансовий стан підприємства буде добрим.