Природа капіталу та грошово-товарної економіки у сучасному енергетичному підході - Dobija, M.; Kurek, B. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Розглянуто сутність капіталу та грошово-товарної економіки при сучасному енергетичному підході.