ДЕРЖАВНИЙ КОНТРОЛЬ НА ЕТАПІ ФОРМУВАННЯ ГЛОБАЛЬНОЇ ГОСПОДАРСЬКОЇ СИСТЕМИ - Виговська, Наталія Георгіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
В статті обґрунтовано необхідність створення нової концепції господарського контролю, яка відповідатиме сучасним умовам становлення глобальної світогосподарської системи