УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ПРИРОДНО-РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ - Замула, Ірина Валеріївна; Малюга, Наталія Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Досліджено сутність і необхідність відображення в бухгалтерському обліку екологічної діяльності підприємства; розкрито шляхи удосконалення обліку природно-ресурсного потенціалу України