Система оцінювання діяльності наукового та викладацького складу в університеті економіки Оскара Ланге у Вроцлаві - Nowak, M. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті розглянуто важливість оцінки кваліфікації персоналу та наведено анкету для оцінки професійного рівня наукового та викладацького персоналу