Майбутнє бухгалтерського обліку - Coughlan, J. W. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті пропонується поміняти місцями витрати та справедливу вартість певними оцінками майбутніх грошових потоків. Наведено шляхи досягнення прозорості фінансової звітності підприємства шляхом державного регулювання.