ЗМІСТ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В КОНТЕКСТІ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ - Войналович, Олена Петрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Узагальнено вплив інтересів власників засобів виробництва на організацію бухгалтерського обліку в межах різних суспільно-економічних формаціях. Сформульовано моделі організації бухгалтерського обліку в контексті глобалізації в економіці