ПРО ПОКАЗНИКИ ЕФЕКТИВНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА НА КОНКРЕТНОМУ ЕТАПІ ЙОГО РОЗВИТКУ - Світлишин, Ігор Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Викладені результати дослідження показників оцінки ефективності виробництва на макро- та мікрорівні з урахуванням специфічних особливостей етапів розвитку матеріального виробництва