Мережева структура фінансових ринків в умовах формування постіндустріального суспільства - Moshenskiy, S. Z. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Стаття вивчає зміни у структурі фінансових риинків протягом кінця 20-го – 21 ст., зокрема перехід від традиційної централізованої ієрархічної структури до децентралізованої мережевої структури під впливом інформаційних технологій. У статті пояснюється роль різних факторів у формуванні мережевої структури фінансових ринків