Аналіз результатів фінансової підтримки Європейського союзу для литовського бізнесу - Bajorūniene, Irena Stanislava (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
У статті “Аналіз результатів фінансової підтримки Європейського союзу для литовського бізнесу” аналізуються Структурні Фонди ЄС, які допомагають проблемним регіонам адаптуватися до змінних економічних та соціальних умов. Проекти, які фінансуються Структурними Фондами, допомагають підприємствам, що мають труднощі та їхнім працівникам переходити на інші, більш стабільні види діяльності. У статті містяться дискусії стосовно мети структурних фондів ЄС та загальних принципів підтримки для литовців.