МАКРОЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ПРИВАТИЗАЦІЇ У ПОЛЬЩІ І НА УКРАЇНІ - Стаін, В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2017)
Проаналізовано макроекономічні аспекти приватизації у Польщі і на Україні та умови, в яких проходить цей процес