Болгарський підхід “Оптимізація, що базується на бухгалтерському обліку” як альтернатива економічного аналізу - Trifonov, Trifon (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
У статті розкрито болгарський підхід “Оптимізація, що базується на бухгалтерському обліку” як альтернатива економічного аналізу. Також показано, що у Болгарії вже зроблено оригінальну спробу сформувати більш або менш складну альтернативу міжнародному управлінського обліку, що одного дня може викликати значний інтерес та стимулює подальші дослідження у сфері управлінського обліку.