ОБЛІК НА БАЛАНСОВИХ І ПОЗАБАЛАНСОВИХ РАХУНКАХ: ПРАВОВИЙ ВИМІР - Литвинчук, Ірина Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Досліджено прояв складових права власності щодо відображення фактів господарського життя на позабалансових рахунках.