Професійні якості організатора виробництва кіно та телебачення стосовно обліку витрат - Kotapski, R. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Метою статті є представлення результатів досліджень, проведених в межах проекту Подання Сертифікату Європасс, що стосується навичок та компетенції випускників середньої школи для техніки організації виробництва фільмів та навичок щодо ведення бухгалтерського обліку собівартості на підприємстві.