ЗМІСТ ТА МЕЖІ ГАРМОНІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Петрук, Олександр Михайлович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
За допомогою системного підходу розкрито зміст та межі поняття “гармонізація національних систем бухгалтерського обліку”, виявлені основні заходи, що сприяють цьому процесу на рівні окремої країни.