SPECYFIKA ROLI KSIĘGOWEGO W SZKOLE WYŻSZEJ - Ochał, J. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
W artykułe analizowano rolę księgowego w szkole wyższej wychodząc z ogólnego rozumowania rachunkowości.