ГЛОБАЛІЗАЦІЯ ТА БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК: ПРОЯВ ЧЕРЕЗ ТРАНСНАЦІОНАЛЬНІ КОРПОРАЦІЇ - Пилипенко, О. І. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто питання про транснаціональні корпорації, а також результати їх діяльності, що виникає в процесі глобалізації.