СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ- ВИРОБНИКАХ ТОВАРІВ МАСОВОГО ВЖИТКУ - Юрківська, Людмила Йосипівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статті досліджено сучасні підходи до здійснення економічного аналізу маркетингової діяльності підприємств на прикладі виробників товарів масового вжитку. Показано порядок реалізації діагностичної функції економічного аналізу.