СПОГАДИ БУВАЛОГО БУХГАЛТЕРА. ЖИТОМИРСЬКА НАУКОВА БУХГАЛТЕРСЬКА ШКОЛА - Штейнман, М. Я. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Описано історію розвитку Житомирської бухгалтерської наукової школи. Наведено уроки, як стати успішним та щасливим бухгалтером.