ВПРОВАДЖЕННЯ БЮДЖЕТУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЧИХ ПІДРОЗДІЛІВ В ГАЗОВИДОБУВАННІ ЯК НЕОБХІДНІСТЬ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЇХ ОБЛІКУ, КОНТРОЛЮ І АНАЛІЗУ - Чухліб, О. А. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглядаються передумови необхідності вдосконалення обліку, контролю і аналізу витрат при впровадженні бюджетування у виробничих підрозділах газовидобувних підприємств.