ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРИ НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА - Травін, Віталій Вікторович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто напрями узгодження системи бухгалтерського обліку і системи національних рахунків в частині застосування класифікацій. Розкрито взаємозв’язок бухгалтерської інформації та інститутів.