ОПТИМІЗАЦІЯ РОЗПОДІЛУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПРИБУТКУ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Приказюк, О. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглядається фактори, які впливають на розподіл прибутку, та запропоновані напрями розподілу прибутку сільськогосподарських підприємств.