ПОРІВНЯННЯ РІЗНИХ ФОРМ ТА МЕТОДІВ ОБЧИСЛЕННЯ ПОДАТКОВОГО ЗОБОВ’ЯЗАННЯ З ПДВ - Лисиченко, О. О.; Волошиа, О. В.; Глушко, С. Ю. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В даній статті проаналізовано фіскальну та регулюючу функцію ПДВ, розглянуто переваги та недоліки різних методів обчислення зобов’язання і форм податку. На основі розрахунку запропонована найбільш ефективна форма ПДВ.