МЯСТОТО НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ АНАЛИЗ ВЪВ ВЪНШНИЯ ФИНАНСОВ КОНТРОЛ - Крумов, Крум (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
В статията са представени основните подходи към прилагането на икономическия анализ в системата на финансов контрол.