ТРАКТУВАННЯ ЕКОНОМІКО-ЕКОЛОГІЧНИХ ТЕРМІНІВ: КРИТИЧНИЙ ПІДХІД - Замула, Ірина Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Уточнено економічні терміни, які стосуються сфери впливу на навколишнє природне середовище та його охорони.