ЕКОНОМІЧНА ІНФОРМАЦІЯ ЯК ОСНОВНИЙ РЕСУРС ІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА - Євдокимов, Віктор Валерійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Обґрунтовано значення економічної інформації як базису глобалізації в умовах розвитку інформаційного суспільства на наукових основах управління економічними системами.