КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ РОБОЧОЇ СИЛИ - Войналович, Ірина Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто підходи щодо визначення поняття “конкурентоспроможність робочої сили”. Наведена класифікація факторів, що впливають на її рівень. Проведено оцінку рівня конкурентоспроможності населення в Україні.