ОБЛІК В РЕАЛЬНОМУ ЖИТТІ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2016)
Розглянуто стан обліку в сучасних умовах та за часів Л. Пачолі.